miercuri, 29 septembrie 2010

Adevarata drama e ca nu se intampla nicio tragedie

Azi noapte rasfoiam o cartulie de filosofie,pe care o imprumutasem unui prieten drag,si ce sa vezi?Cand o deschid,gasesc o foicica cu cateva puncte de vedere,scrise,despre Marti,dupa Craciun.
E interesant sa vezi cum oamenii percep filmele(care ar merita vazute),si uneori cat de diferite perceptiile de ale tale,desigur totul se raporteaza la experientele noastre

"Marti,dupa Craciun" nu se refera la adulter sau la triunghiul conjugal,ci la sfasietoarea drama a pierderii familiei in astfel de conditii-Radu,subliniind faptul ca,in acel moment de rascruce,personajul sau moare efectiv partial:odata cu familia destramata,din el se pierde ceva irecuperabil ,si nu putem decat sa ne intrebam cum si-n ce masura si cu ce pret va reusi sa supravietuiasca in plan interior(exterior)

-extrem de mult bun simt la aceste personaje,care sunt,de fapt,niste oameni civilizati,in situatii prin care majoritatea dintre noi trecem.


-adevarata drama e ca nu se intampla nicio tragedie."

7 comentarii:

David spunea...

ah, nu inteleg nimic din propozitia asta in afara faptului ca suna "filozofic". Adevarata drama e ca nu se intampla nici o tragedie? Ce-i asta? O simpla constructie antitetica.

David spunea...

si demagogica.

badafly spunea...

vroia a spune ca adevarata drama e ca nu e nicio drama,doar ca a spus tragedie,pentru a nu se repeta.

David spunea...

si e o drama ca nu e nici o drama?

badafly spunea...

In film da.

Cristina Cioba spunea...

Buna.
on topic- am auzit si eu de acest film si as vrea sa-l vad neaparat, am auzit ca e genial!

offtopic-acum dadusi de blogul tau, imi place foarte mult cum scrii si ma gandeam sa facem un link exchange, poate si tie-ti place de mine. Astept o confirmare, iar atunci te voi adauga daca si tu esti de acord.

Merci anticipat,
Miss S (linkul meu e la nume)

badafly spunea...

Buna,Sunshine.Filmul e bun,nu genial.

La perfectul simplu mai trebuie putin lucrat.
Dar why not?Am sa te pun in my blog list:)