miercuri, 15 septembrie 2010

Actorul care nu a indraznit


A inceput numaratoarea inversa cel putin asa mi se tot spune de cateva zile.
Am fost intrebata recent care-mi sunt valorile dupa care ma ghidez in viata si care sunt si cele dupa care as vrea sa se ghideze si ceilalti din jurul meu.
E straniu sa observ ca ,vorbind despre ceilalti, mi-e mult mai usor, iar in ceea ce ma priveste, parca nu-mi gasesc atat de usor cuvintele.Ar trebui sa fie invers si totusi...
Am sa-i raspund acelei persoane cu gandul ca poate si unii dintre voi o sa va puneti intrebarea asta si tot voi veti cauta raspunsuri raportandu-va la ceilalti.
Principiile mele, de la o vreme incoace sunt foarte bine schitate,doar ca uneori uit ca trebuie sa le conturez cu marker ,sa ma asigur ca nu se pierd usor.
Tot ma invart in jurul cozii si nu spun nimic.Corectitudinea,educatia si respectul(necesare pentru integrarea intr-o societate)sunt cele mai importante.As vrea sa adaug si ambitia dar stiu ca mai trebuie sa lucrez la asta.

Iar in legatura cu altii,tot ce pot spune e ca mi-as fi dorit sa fie altfel,generatia mea, inclusiv generatiile viitoare.

Am nevoie de timp dimineata pentru a deveni Manuela,cea care ma stiu prietenii,timp pentru a ma obisnui cu ce se asteapta lumea de la Manuela,cum ar trebui sa se comporte si cel mai important,stiu pe de rost ,rolul pe care trebuie sa-l joc.
Momentan sunt ca acel actor care nu a indraznit ,multi l-ar numi regizor,doar ca eu il numesc doar Manuela:)

Niciun comentariu: