sâmbătă, 9 iulie 2011

Note.

Exista o perioada in viata fiecarui om cand simte nevoia de a impartasi,de a tine la curent oamenii cu ce i se intampla,desi mai mult ca sigur 2 din 10 vor intra intamplator pe blogul lui si vor ajunge sa-si spuna:"Cum am ajuns aici?!,a doua intrebare urmand :"Cum pot sa ies de aici?" haha.

De azi m-am hotarat sa-mi respect principiile(suna oribil),pe care de atatea ori le incalc,desi mereu imi spui ca ele mereu se schimba,chiar de pe-o zi pe alta,si ca cel mai bine ar fi sa recunoastem ca nu le avem si niciodata nu le vom detine cu adevarat,sunt doar eufemisme ale comportamentelor noastre vulgare si naturale .

Vreau sa devin cea mai egoista persoana din lume,bine,poate chiar sunt ,si daca sunt...atunci ceva si mai muuuult de atat,maximul.

Azi am plans la telefon.Am realizat amandoi ca alegerile sunt mereu cele mai grele si ce e si mai greu,e ca niciodata nu stim ce pierdem si ce castigam,si ne lasam in voia sortii,si vedem ce se intampla...de-ar fi atat de usor.


Sunt oameni de care ai tine cu dintii,doar sa nu plece din locul apropiat tie,unde echilibrul dintre prea putin si exces era suficient.Si stii ca,nu-i poti tine langa tine si nici departe de tine.Am sa ma fac departare sa-ti incap in ochi,vorba lui Stanescu,"oricum ce importanta mai are,Stanescu e mort"!

Si multe puncte,pauze,paranteze,oftaturi,respiratii mai rare si...Restul?! Naiba stie!

De ce tot aman,cand tot ce vreau sa spun e ca "mi-ar sta foarte bine cu niste perechi de aripi pe mine".

Au avut motiv zeii sa fie invidiosi pe androgini:)...Si nu vad motivul pentru care i-a spulberat:)

2 comentarii:

D.M. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
badafly spunea...

Dar nu sufar si e imposibil de altfel ,oarecum.