marți, 10 mai 2011

Heartbeats

"Ador fumatul.Fumatul unei tigari inseamna uitare.Cand ajung la pamant este tot ce-mi ramane...Aprinde-o,fumeaz-o si taci dracului.Ascunde toate rahaturile...Fumul ascunde rahatul.E cu mentol si vanilie,unora le place mentolata altora tigara vanilata,tigara cu ciocolata,tigara tigara.Cu siguranta tigarile ma ajuta sa nu innebunesc,ma tin in viata ..."(Les amours imaginares)

5 comentarii:

Tigari Electronice spunea...

N-ai incercat sa te lasi? :)

badafly spunea...

:)) Nu!

Adica momentan e placerea mea.Iti dai seama ca mai am momente in care ma gandesc la efectele ei:)

Mihai - stii tu care...;-) spunea...

daca fumezi de placere e foarte bine... mor mai multi oameni de foame, in razboaie, in accidente de masina decat cei care mor din cauza tigarilor. Eu am fumat 20 de ani .. si m-am lasat de tigari. Nu regret nimic, viata e scurta, ar fi culmea sa iti interzici o minima placere intr-o lume atat de perversa.

badafly spunea...

E bine Mihai ca nu regreti nimic din tot ceea ce ai facut,inseamna ca esti stapan pe tine,imi place asta.Eu oricum ,inca sunt micuta,mai am multe de constientizat dar momentan,ma bucura fumul de tigara pe care-l vad cum se unduieste pe-o nota de jazz,si ma bucura chiar eu cum ma simt cand ma fumez,bine poate fi si o autoiluzionare dar momentan e una care-mi face bine:)

*Mihai,mi-a placut ca ai specificat la inceput:)

badafly spunea...

fara acel "ma" inainte de fumez:)