duminică, 5 decembrie 2010

Totul despre B.

B. spune ca nu suntem liberi sa facem ceea ce vrem ,atata timp cat suntem posedati de instinctele noastre care uneori par mai neinfranate decat constiinta.
B.ma cearta de multe ori, spunandu-mi ca ma supar prea repede din nimicuri si nu ma gandesc de doua ori inainte,stiu ca noi oamenii avem predilectie spre tragic,dar intr-adevar cand e vorba sa analizez vreo situatie ,mereu ma gandesc:oare s-a intamplat ceva rau cu el,apoi poate dintr-o greseala ma gandesc ca uite,poate ca a fost retinut,undeva
B.mi-a spus ca nu sunt o fata,sunt o alta fata,in momentul exprimarii sentimentelor uneori pare ca are un mic handicap dar imi place asa,imi spune mereu :i've told you i'm not a lover boy.
I-am spus ca in momentul in care sunt cu el si cheek to cheek ,ma simt ca acasa,acel loc in care mereu te reintorci dupa o foarte lunga vreme,cu o mare dorinta,ca si cum ai astepta sa mananci o ciorbita buna dupa o luna de zile in care ai mancat doar ochiuri si pateu.B iubeste neimplinitul,citeste acum :"Asa grait-a Zarathustra",am vazut ca il hranesc vorbele lui Nietzsche,erau ceva citate scrise undeva,pe o foaie ascunsa
B.e un copil matur.B. ma face sa rad cu gura pana la urechi(ma imita cel mai bine) dar totodata ma face sa ma enervez cel mai tare(bine,el spune ca nimeni in lumea asta nu ne enerveaza,decat noi ne lasam enervati)
B.devine o stare deja,care pare-se ca nu vrea sa-si piarda locul ci parca sapa mai adanc,sa se ascunda si mai bine.B.ma lasa sa plec de cate ori vreau si tot el ma primeste cu drag si fara intrebari,decat concluzii:) Lui B. ,desi ii spun ca urasc ceea ce-mi face uneori,de a-mi spune lucruri ce nu vreau sa le aud(poate ca asta apreciez cel mai mult),mi le spune si inca in ce hal!uneori ma simt criticata de el,parca ar fi un alt eu ,certandu-l pe primul eu, care nu indrazneste sa se uite inca o data,ci spune :hai lasa,ce conteaza ca nu ti-ai aranjat parul,e bine si asa.
B. e cel mai bun actor,in propria lui viata,ma induce in eroare mereu.Il stresez foarte des cand e vorba de a impartasi posibile placeri comune:filme,muzica.Mereu ma face sa cred ca nu e interesat, iar a doua zi primesc un intreg rezumat al filmului si bonusuri.
Numai B poate sa adoarma la telefon,cand ii cant(dar nu ma supar,o iau ca pe un compliment al vocii mele melodioase.haha)
Numai B. poate afirma:eu te cunosc mai bine ca ma-ta.

4 comentarii:

Alex spunea...

Hmm ma tot inteb cine este acest B. dar nu reusesc sa imi dau seama.Cine oare o cunoaste pe Manu mai bine ca "Masa" :)) ? ...

badafly spunea...

Alex,oare care alex esti tu.
Eh,hai ca sunt multe indicii cu B,pe aici:)

Unknown spunea...

ce-mi placeee >:D< :d . cat de mult ma regasesc in cuvintele tale . Continua sa scrii :d despre B ... si C :D vreau sa aflu ce s-a mai intamplat.

badafly spunea...

Mai trebuie sa treaca ceva vreme sa mai scriu despe ei,poate data viitoare va fi altceva si tot asa.
Ma bucur ca te regasesti,"Buz":)