duminică, 5 decembrie 2010

Nimic despre C

C.cum ii spuneam si lui de altfel, e ceva mai nou,mai proaspat in amintirile mele,asta nu inseamna ca nu pot sa ma incerce stari de melancolie si de dragalasenie pentru el,cu el si fara el.
C.analizeaza mai mult lucrurile decat lasa a fi vazut.Mereu ma surprinde.Suntem de aceeasi varsta ca mentalitate,desi mereu,poate ca din "arogantismele" mele ,ii las impresia ca "stiu eu cum sta treaba".C. e opusul meu ,el e C,iar eu sunt -C.Totusi ,ne completam,nu i-am spus dar mi-as fi dorit sa ne fi ales o carte ,iar epilogul sa-l pastrez eu,de la jumatatea cartii implicand si finalul, sa il dau lui.Sa avem o semi-carte amandoi,iar cand celalalt este curios de finalul cartii sau inceputul sa apeleze la celalalt,e un fel de siguranta si pastrare a legaturii noastre
C.are ochi de copil si trasaturi feminine,ma face sa-l privesc putin altfel,poate cu alti ochii,cu ochi mai atenti si mai intrebatori.C.e limita pe care eu uneori uit sa mi-o impun.
C.imi spune sa am rabdare,caci doar asa voi putea sa ajung unde-mi doresc,desigur,daca tanjesc dupa ceva:) Nu ma asteptam sa invat atatea de la el,intr-un timp relativ scurt.C. e o enigma,e o carte scrisa cu caractere slavone ,din pacate nestiind sa descifrez nici macar inceputul.Ma motiveaza sa ma apuc de invatarea limbilor vechi.Sau poate nu trebuie sa invat nimic,ci doar sa privesc mai atent sau dintr-o alta perspectiva.
Imi place sa-i intalnesc ochii,privirea, in momente neasteptate,parca atunci il surprind intr-o forma nepatata( inca )de formele mastii necesare.C. mi-a spus ca-i place sa-mi auda respiratia,asta ma transpune deja intr-un cadru intim cu el,si imi place sa-l simt aproape.Imi da motive sa-mi "pierd" timpul altfel.
C.are povesti multe nespuse,cred ca i s-ar potrivi tatuajele personajului din Memento,toate pe corp,pentru a-si aminti mereu ce este important pentru el si ce nu(nu intram in categoria lui "cine"). C.are principii de nezdruncinat,mi-as dori sa le am si eu la fel de intangibile.
.C.e puternic si orgolios si al doilea incapatanat dupa mine.Imi place ca foloseste smileurile simple :),pentru a arata profunzimea cuvintelor lui,sau mai degraba ce se afla in spatele lor.
Lui C. nu-i place jazzul,dar odata mi-a dedicat o piesa de-a lui Armstrong:when you're smiling.
C. e uman ,pe langa altele,plange si rade si se incrunta si filosofeaza ca oricare dintre noi.Doar ca pentru mine ,sub o alta forma,fata de restul.C.vrea sa stie totul despre starile mele,prefera adevarul in locul oricarei minciuni,fie ea "binefacatoare" sau nu.
Numai C. ma admira dintr-un punct de vedere imoral.Numai EU,sunt cea care vrea sa-l transform in imagini ,intr-unul vechi si diferit,unul din anii 60,cu papion si poate parul prins.C e cel mai curajos ,nu ii e frica de nimic decat de niste vietati nevinovate.C. nu fumeaza si nu bea nici cafea prea des,dar cand ii sunt in preajma face exceptie de la regula.C nu ma judeca,ma accepta.
C. e zambetul meu de dimineata.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cine e acest C?

badafly spunea...

Un om,printre oameni.

Anonim spunea...

Interesante perspective... Eu cred lui C. i-ar placea sa fie cum il vezi tu. E norocos ca are o asemenea oglinda:) G.M.

Anonim spunea...

G.M. sa stii ca C este ceea ce manu a descris :)

badafly spunea...

Anonim 1:ce importanta ar avea identitatea lui?

G.M:"Cei care au ochi,sa vada" ,probabil asta am facut si eu:)