joi, 20 noiembrie 2008

Necunoscut


E dimineata.Mi-e frig ,noiembrie de aseara nu avea plapuma,m-a lasat ore intregi dezvelita ,am adormit in propria temperatura a corpului si totusi frigul imi atenua insomnia ,parca se temea sa adorm,sau poate frigul eram eu sau altcineva .Poate eram un frig de om.
La noapte urmeaza decembrie,am sa-i suflu peste palme in speranta sa-l incalzesc.
E dimineata.Ma demachiez grabita de orice negru din ochi gandindu-ma la ei.Ma grabesc la tren,ma grabesc spre necunoscut,cat l-am asteptat ...Parca acum clipele imi sunt sacadate si ma introduc intr-un vartej ametitor care duce spre un final:"agonia clipelor".
Ma uit pe geam gandindu-ma la acel necunoscut ,cat l-am dorit si parca e prea usor acum sa stiu ca-l am.Nu pot sa-ti trimit printr-un plic plin de sentimente si remuscari, fiinta mea,nici gandul nu-l mai pot trimite catre tine.Sunt doar niste pasari in geamul meu acum, care tind sa cred ca zboara la geamul tau.Am reusit sa-i pacalesc pe toti,nu ti-am trimis gandul meu si nici plicul mascat,dar le-am trimis pe ele...
Anunta-ma cand ajung...
Dar pana nu e prea tarziu,poate ma va absorbi necunoscutul si maine dimineata nu voi mai fi eu.
Voi ramane o amintire in zborul pasarilor din geamul meu

4 comentarii:

David spunea...

"Orice sentiment autentic se desfăşoară ca dramă. Prea delicat pentru noi, el poate să se destrame în urzeala calculelor menite să apere liniştea lui „aici“; prea firavi pentru el, el poate să ne destrame, neputincioşi cum sîntem să-l adăpostim pînă la capăt în noi. Nimeni nu poartă pînă la capăt povara darului venit de sus. De-abia l-am dobîndit şi, temîndu-ne că l-am pierde, am vrea totodată să ne desprindem de el. Iar cînd lucrul acesta se întîmplă, cînd oamenii se despart, abia atunci aflăm cît de necuprins cu mintea este vizita unui zeu în viaţa unui om"pag 78

badafly spunea...

ce frumos spus "orice sentiment autentic se desfasoara in drama":)

David spunea...

am vazut ca iti place Robots In Disguise- Turn It Up...au avut spectacol in Fabrica,a fost dragut ;))

nu te-am vazut.

badafly spunea...

Da??? Sunt o aiurita.Nici nu am stiut,ma inebunea intr-o vreme piesa de numai aia efectiv o ascultam:-s:) .Poate data viitoare;))